SORTIMENTELE DE LAPTE
24 martie 2016, 22:25
Lectie de recapitulare, sistematizare și consolidare a cunoștințelor; este un material ajutător pentru elevii din învățământul profesional/liceu tehnologic, profil Alimentație Publică,Industrie Alimentară, pe Modulul: Bazele Restaurației , Sortimente de Preparate și Băuturi;este adaptată și pentru elevii cu CES
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
Învăţământ liceal - Tehnologii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
Subtip: Proiect de lectie
Metode: Metode activ-participative; Metode alternative de evaluare
Abordări: Abordare interdisciplinara; Abordare integrata
33 materiale
Review-uri (0)
0 stele
Adăugaţi un review
Nu există niciun review
Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
TESTE EVALUARE SUMATIVĂ-SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - Tehnici de ornare si preparare a produselor culinare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
2 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.