test initial/final pentru clasa 9-10
7 iunie 2020, 11:36
evaluare cunostinte de baza
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
Subtip: Teste initiale; Teste finale
20 materiale
Review-uri (1)
4 stele
Adăugaţi un review
Material evaluativ
31.07.2020 21:37
Nivel de dificultate: mediu
Materialul este bine structurat si aduce pe tapet multe din materiile prime studiate în clasa a IX-a, elemente legate de întreținerea spațiilor de servire și de producție, ustensile precum și obiecte de inventar folosite la servirea consumatorilor. Folosește itemi diferiți, interrsant structurați. Evaluarea realizată este complexă și cu un grad destul de ridicat de obiectivitate.
10 review-uri
Aţi găsit acest review util?
Da (1) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Teste recomandate de comunitatea Didactic.ro
TESTE EVALUARE SUMATIVĂ-SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - Tehnici de ornare si preparare a produselor culinare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
2 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.