unitati de alimentetie - TURISM
7 iunie 2020, 11:36
descriere/clasificare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
Subtip: Sinteza/Prezentare
20 materiale
Review-uri (1)
2 stele
Adăugaţi un review
Material informativ despre unitățile de alimentație
31.07.2020 21:22
Nivel de dificultate: uşor
Prezentarea vine în sprijinul cadrușui didactic atunci când sunt prezentate principalele categorii de unități de alimentație. Pe slide-uri sunt prezentate câteva informații cu caracter teoretic și imagini care justifică informația.
10 review-uri
Aţi găsit acest review util?
Da (1) Nu (0) Vedeţi comentarii (0)Lecţii recomandate de comunitatea Didactic.ro
TESTE EVALUARE SUMATIVĂ-SORTIMENTE DE PREPARATE SI BAUTURI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Teste - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
1 comentariu
PROIECT DIDACTIC - Tehnici de ornare si preparare a produselor culinare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 10-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
Comentarii (0)
Nu există niciun comentariu
Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.