Şcoala cu
bune practici

71 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

SIGURANŢA ALIMENTARĂ, autor ANGHEL GHEORGHIŢA

În ultimii ani se acordă o atenție deosebită inocuității produselor alimentare, condiții considerate punct de pornire în evaluarea calității unui produs alimentar.

Învăţământ liceal | Tehnologii

Propus de: a_Gheorghita | 09.07.2024 20:30 | 158 vizualizări

0 comentarii


doc 52KB

Efectele consumului de produse lactate fermentate asupra organismului, propunător Anghel Gheorghiţa

Produsele lactate fermentate (iaurtul, chefirul, laptele bătut, laptele acidofil, sana) sunt fabricate din lapte și/sau produse lactate prin acțiunea unor microorganisme cu rol important în...

Învăţământ profesional şi tehnic | Turism şi alimentaţie

Propus de: a_Gheorghita | 31.07.2023 09:45 | 653 vizualizări

0 comentarii


doc 55KB

Azi: 6 evenimente

«NOIEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Toate evenimentele

Sondajul zilei

Sunteți un profesor care învață tot timpul? Alegeți un răspuns și comentați

14 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: emil Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN