Şcoala cu
bune practici

55 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

SIGURANŢA ALIMENTARĂ, autor ANGHEL GHEORGHIŢA

În ultimii ani se acordă o atenție deosebită inocuității produselor alimentare, condiții considerate punct de pornire în evaluarea calității unui produs alimentar.

Învăţământ liceal | Tehnologii

Propus de: a_Gheorghita | 09.07.2024 20:30 | 105 vizualizări

0 comentarii


doc 52KB

Efectele consumului de produse lactate fermentate asupra organismului, propunător Anghel Gheorghiţa

Produsele lactate fermentate (iaurtul, chefirul, laptele bătut, laptele acidofil, sana) sunt fabricate din lapte și/sau produse lactate prin acțiunea unor microorganisme cu rol important în...

Învăţământ profesional şi tehnic | Turism şi alimentaţie

Propus de: a_Gheorghita | 31.07.2023 09:45 | 522 vizualizări

0 comentarii


doc 55KB

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

10 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN