- Agricultură
- Chimie industriala
- Comerţ
- Construcţii şi lucrări publice
- Electric
- Electromecanică
- Electronică şi automatizări
- Estetica si igiena corpului omenesc
- Fabricarea produselor din lemn
- Industrie alimentara
- Materiale de construcţii
- Mecanică
- Silvicultură
- Tehnici poligrafice
- Textile pielărie
- Turism şi alimentaţie
- Contabilitate
- Desen tehnic
- Ecologie
- Economia întreprinderii
- Electrotehnică aplicată
- Elemente de tehnologie generală
- Instrumente şi tehnici de laborator
- Managementul calităţii
- Materii prime şi materiale
- Măsurări tehnice
- Mecanică aplicată
- Microbiologia resurselor naturale
- Studiul calităţii mediului
- Studiul calităţii produselor şi serviciilor
- Alte specializari
- Resursele elevilor
Lecţii
Propuneţi un materialANALIZA SENZORIALĂ A PÂINII- FIȘĂ DE DOCUMENTARE
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
ancas11 | Colegiu Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamt
0 comentarii
Temperaturi de lucru in panificație
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
vanghelis | Colegiul Tehnologic de Industrie Alimentara Arad
0 comentarii
Proiect didactic-Proprietăți fizico-chimice gliceride
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
0 comentarii
Proiect didactic-Prepararea aluatului
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
0 comentarii
Proiect didactic-Analiza fizico-chimică a materiilor prime din morărit-panificație
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
0 comentarii
Determinarea conținutului de impurități-orz
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
0 comentarii
Proprietăți fizico-chimice gliceride
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
0 comentarii
Materii prime de origine animală-prelucrare
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
viorelpop99 | Centrul Scolar de Educatie Incluziva Baia Mare
0 comentarii
Ghid de laborator bauturi alcoolice-Laboratory guide for drinks
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
maimon1966 | Colegiul de Industrie Alimentara "Elena Doamna" Galati
0 comentarii
SOLUȚII INOVATIVE PENTRU ACTIVITĂȚILE DE PREGĂTIRE PRACTICĂ
Învăţământ liceal - Tehnologii - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;
Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman
0 comentarii
Proiect didactic: Controlul produselor de panificație coapte
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;
Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman
0 comentarii