Şcoala cu
bune practici

62 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări
Căutare avansată

Propuneţi un material
Descărcaţi
0 review-uri
216 descărcări

Adăugat la:
28.05.2018

Făina - Plan lecție de recapitulare

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;

sofia1315 | Colegiul Tehnic "Gen. Gheorghe Magheru" Targu Jiu

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Descărcaţi
0 review-uri
134 descărcări

Adăugat la:
28.05.2018

Determinarea capacității de hidratare a făinii - Proiect didactic

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 11-a;

sofia1315 | Colegiul Tehnic "Gen. Gheorghe Magheru" Targu Jiu

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
161 descărcări

Adăugat la:
22.02.2018

Modulul: II . Obţinerea produselor de patiserie

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 11-a;

danielasurlaru | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii


Descărcaţi
0 review-uri
134 descărcări

Adăugat la:
22.02.2018

Modulul 1: Fabricarea semipreparatelor folosite în patiserie

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 11-a;

danielasurlaru | Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu" Buzau

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Descărcaţi
0 review-uri
1406 descărcări

Adăugat la:
20.02.2018

”RESURSELE NATURALE ȘI AGRICOLE. IMPACTUL EXPLOATĂRII ȘI VALORIFICĂRII RESURSELOR ASUPRA MEDIULUI. GESTIONAREA RESURSELOR, DEZVOLTAREA ECONOMICĂ ȘI DEZVOLTAREA DURABILĂ”

Învăţământ liceal - Geografie - Lecţii - Clasa a 11-a;

zombi | Liceul Tehnologic "Gheorghe Miron Costin" Constanta

3 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Descărcaţi
0 review-uri
136 descărcări

Adăugat la:
04.02.2018

analiza senzorială fructe şi compot

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
53 descărcări

Adăugat la:
04.02.2018

fişă de documentare despre bacteriile lactice

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 10-a;

mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Descărcaţi
0 review-uri
106 descărcări

Adăugat la:
04.02.2018

Bacteriile lactice

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 10-a;

mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea

1 a spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
130 descărcări

Adăugat la:
04.02.2018

Fişă de recapitulare: Metode de determinare a mărimilor fizice

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 9-a;

mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii


Descărcaţi
0 review-uri
238 descărcări

Adăugat la:
04.02.2018

test-acordarea primului ajutor

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Teste - Clasa a 9-a;

mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Descărcaţi
0 review-uri
62 descărcări

Adăugat la:
04.02.2018

Hemoragii

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 9-a;

mihail126 | Grup Scolar Agricol Cadea

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Descărcaţi
0 review-uri
78 descărcări

Adăugat la:
18.12.2017

EFECTUAREA ANALIZELOR SPECIFICE LA OBȚINEREA PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALA PREPARATE DIN CARNE PASTEURIZATĂ

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

Cnicolaie | Scoala de Arte si Meserii "Stefan cel Mare si Sfant" Suraia

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
76 descărcări

Adăugat la:
18.12.2017

EFECTUAREA ANALIZELOR SPECIFICE LA OBȚINEREA PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALA PREPARATE DIN CARNE PASTEURIZATĂ

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Lecţii - Clasa a 12-a;

Cnicolaie | Scoala de Arte si Meserii "Stefan cel Mare si Sfant" Suraia

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Vizualizaţi
0 review-uri
141 descărcări

Adăugat la:
18.12.2017

ANALIZA CALITĂȚII PRODUSELOR DE COFETĂRIE

Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;

Cnicolaie | Scoala de Arte si Meserii "Stefan cel Mare si Sfant" Suraia

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

Descărcaţi
0 review-uri
85 descărcări

Adăugat la:
17.12.2017

TEHNOLOGII DE OBȚINERE ȘI VALORIFICARE A PRODUSELOR APICOLE

Învăţământ profesional şi tehnic - Agricultură - Diverse - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;

Anetav | Liceul Tehnologic "Petre S. Aurelian" Slatina

0 au spus Mulţumesc.   0 comentarii

sari la pagina



Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

57 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN