![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 12-a;
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
MODULUL VIII- PROMOVAREA DE TEHNOLOGII ŞI PREPARATE NOI
Învăţământ profesional şi tehnic - Alte specializari - Planificări - Clasa a 12-a;
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
MODULUL IV -ORGANIZAREA PRODUCŢIEI DE PATISERIE-COFETĂRIE
Învăţământ profesional şi tehnic - Alte specializari - Planificări - Clasa a 12-a;
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
MODULUL IX-PARTICULARITATILE CATERINGULUI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 12-a;
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
TEHNOLOGIA DE OBTINERE A PRODUSELOR DE ORIGINE ANIMALA
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 12-a;
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
SISTEME EUROPENE DE ASIGURAREA CALITĂŢII ÎN ALIMENTAŢIE
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 12-a;
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
- ORGANIZAREA PRODUCŢIEI CULINARE
Învăţământ profesional şi tehnic - Alte specializari - Planificări - Clasa a 12-a;
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
AMENAJAREA SPAŢIILOR DE PRODUCŢIE CULINARĂ ŞI DE PATISERIE-COFETĂRIE
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Planificări - Clasa a 12-a;
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
tehnica analizelor de laborator clasa a-xi-a liceu
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 11-a;
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
TEHNOLOGIA DE OBTINERE A PRODUSELOR
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 12-a;
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
PLANIFICARE CALENDARISTICA LA MODULUL II-PROCESE SI UTILAJE IN INDUSTRIA ALIMENTARA sem I
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 9-a;
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
Efectuarea analizelor specifice în industria alimentară extractivă
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 12-a;
0 comentarii
Pagina 1 din 1