![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pdf.gif)
Învăţământ liceal - Învăţământ special - Fişe de lucru - Clasa a 9-a;
Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
ANALIZA LEGUMELOR SI FRUCTELOR
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 9-a;
Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman
1 comentariu
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pdf.gif)
Analiza senzorială a produselor lactate
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Fişe de lucru - Clasa a 9-a;
Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
ANALIZA SENZORIALĂ A PORUMBULUI
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
ANALIZA SENZORIALĂ A LEGUMELOR SI FRUCTELOR
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Fişe de lucru - Clasa a 9-a;
Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman
2 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
ANALIZA SENZORIALA A LAPTELUI CRUD
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 9-a;
Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
ANALIZA SENZORIALĂ A APEI UTILIZATE ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 9-a;
Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Alimentele, principalul instrument in prevenirea bolilor
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 9-a;
Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Evaluarea însuşirilor organoleptice ale produselor de patiserie din aluat dospit
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 9-a;
Simona92 | Colegiul Tehnic "Danubiana" Roman
0 comentarii
Pagina 1 din 1