NORME DE IGIENĂ ȘI SECURITATE A MUNCII
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
IGIENA MUNCII ÎN UNITĂȚI DE ALIMENTAȚIE
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
CLASIFICAREA SORTIMENTELOR DE LAPTE
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
RESPECTAREA CRITERIILOR DE INTOCMIRE A MENIURILOR pentru MESELE FESTIVE
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
CLASIFICAREA DULCIURILOR DE BUCATARIE
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
Pagina 1 din 1