- Agricultură
- Chimie industriala
- Comerţ
- Construcţii şi lucrări publice
- Electric
- Electromecanică
- Electronică şi automatizări
- Estetica si igiena corpului omenesc
- Fabricarea produselor din lemn
- Industrie alimentara
- Materiale de construcţii
- Mecanică
- Silvicultură
- Tehnici poligrafice
- Textile pielărie
- Turism şi alimentaţie
- Contabilitate
- Desen tehnic
- Ecologie
- Economia întreprinderii
- Electrotehnică aplicată
- Elemente de tehnologie generală
- Instrumente şi tehnici de laborator
- Managementul calităţii
- Materii prime şi materiale
- Măsurări tehnice
- Mecanică aplicată
- Microbiologia resurselor naturale
- Studiul calităţii mediului
- Studiul calităţii produselor şi serviciilor
- Alte specializari
- Resursele elevilor
Inocuitatea produselor alimentare
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Diverse - Clasa a 12-a;
dulusgeta | Gradinita cu program prelungit Nr.52 Oradea
0 comentarii
TEST DE EVALUARE INIȚIALĂ CLASA a X - a
Învăţământ liceal - Matematica - Teste - Clasa a 10-a;
d-a-d1 | Liceul Teoretic "Stefan Odobleja"
0 comentarii
Structură-calendar pentru anul şcolar 2014-2015
Învăţământ liceal - Filosofie - Diverse - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
lucianis | Liceul Dimitrie Cantemir Darabani
0 comentarii
Planificare Modul 3-Gestiunea economica
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Planificări - Clasa a 10-a;
patricia_antonia | Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara "Raluca Ripan" Cluj-Napoca
0 comentarii
ROLUL PROFESORULUI IN ORIENTAREA PROFESIONALA
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Diverse - Clasa a 11-a; Clasa a 12-a; Clasa a 13-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
A doua șansă la educație – prima șansă la formare profesională LLP-LdV/IVT/2013/RO/247
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Diverse - Clasa a 9-a;
mig765 | Scoala Gimnaziala Nr.5 Piatra Neamt
0 comentarii
SERVIREA SI ORGANIZAREA MESELOR DE BANCHET, RECEPTII SI COCKTAILURI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Proiecte educaţionale - Clasa a 12-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Proiecte educaţionale - Clasa a 12-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
TOATE SISTEMELE DE SERVIRE IN ALIMENTATIE PUBLICA
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Proiecte educaţionale - Clasa a 12-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
TEHNICA SI SERVIREA MICULUI DEJUN
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Proiecte educaţionale - Clasa a 12-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
"TEHNOLOGIA ŞI TEHNICA SERVIRII DESERTURILOR"
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Proiecte educaţionale - Clasa a 12-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
SISTEME DE SERVIRE IN ALIMENTATIE PUBLICA. TIPURI DE SERVIRE A MESEI
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Proiecte educaţionale - Clasa a 12-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
CLASIFICAREA DULCIURILOR DE BUCATARIE
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Proiecte educaţionale - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
STRALUCITOR | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii
PROIECT DIDACTIC - DULCIURI DE BUCATARIE - Metoda MOZAIC
Învăţământ profesional şi tehnic - Turism şi alimentaţie - Lecţii - Clasa a 9-a; Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
gabihreniuc | Centrul Scolar Campulung Moldovenesc
0 comentarii