![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Fișă de lucru- Analiza senzorială a dropsurilor
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Fișă de lucru-Determinarea acidității mierii de albine
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Fișă de lucru- Analiza senzorială a jeleurilor
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pdf.gif)
Determinarea alcalinității apei - fișă de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pdf.gif)
Determinarea calității microbiologice a laptelui praf - fișă de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/pdf.gif)
Identificarea hidrogenului sulfurat din carne și produse din carne- Fișă de lucru
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Fisă de lucru, Determinarea umidității semințelor oleaginoase
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Fișă de lucru, Examenul microscopic al bacteriilor din iaurt
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Analiza microbiologică a berii
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 10-a; Clasa a 11-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
Determinarea proteinelor din produsele din carne
Învăţământ liceal - Tehnologii - Fişe de lucru - Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Determinarea umidității icrelor de pește
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 10-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
Determinarea zaharurilor din băuturi răcoritoare prin metoda Schoorl
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/docx.gif)
Determinarea glucidelor cu refractometru Abbe
Învăţământ profesional şi tehnic - Industrie alimentara - Fişe de lucru - Clasa a 11-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
![](https://staticlb.didactic.ro/images/icons/doc.gif)
Analiza senzorială a ciocolatei
Învăţământ liceal - Alte discipline - Fişe de lucru - Clasa a 11-a; Clasa a 12-a;
1964mariana | Colegiul Tehnic Transilvania
0 comentarii
Pagina 1 din 1